Frenezy
Electronic Dance Music Culture

SUMMER FRENEZY @ Strand Medias / w PRIKU, RANCEA, DAN vs AVIATOR X

SUMMER FRENEZY is back, as you all expected…….!!!

SUMMER FRENEZY @ Strand Medias / w PRIKU, RANCEA, DAN vs AVIATOR X

SUMMER FRENEZY @ Strand Medias / w PRIKU, RANCEA, DAN vs AVIATOR X

Line-up: PRIKU / RANCEA / AVIATOR / DAN / VOI QU

OPEN AIR WARM-UP w VOI QU @ Terrace / starting 8:00 pm

Priku, pe numele sau Adrian Niculae s-a nascut pe 27 decembrie 1983 in Bucuresti. Mixeaza din anul 2004, in 2007 se alatura rosterului Sunrise Booking unde este invitat sa mixeze la diferite evenimente alaturi de artisti romani dar si internationali: Marco Carola, Zip, Ricardo Villalobos, Arpiar, Luciano, Troy Pierce, Praslea, Pascal FEOS, El Cezere, Kozo, Monika Kruse, Tania Vulcano, Dan Andrei, Cassy, Sascha Funke etc.
In 2008 a pus muzica pentru prima data peste hotare, in clubul Underground din Ibiza apoi 2009 ii aduce confirmarea altor giguri in afata tarii la Tenax in Florenza, Fiesta Privada in Roma, la festivalul Kazantip in Ukraina sau Silo in Belgia.
Este un tanar talentat, s-a remarcat la festivalul Sunwaves, se bucura de o enorma apreciere a colegilor mai mari si este hotarat sa urmeze cursul firesc al lucrurilor in muzica drept pentru care isi indreapta toata atentia catre productie.
Sfarsitul anului 2009 ii aduce primul release 12” la labelul Sinusoid Records din Italia, cel de-al doilea a fost lansat in 2010 la labelul lui Valentino Kanzyani Jesus Loved You.

PRIKU // Sunrise, Bucharest

RANCEA

AVIATOR X

Voi qu – late may mix

TIME:

09 July at 20:00 – 10 July at 07:00

Location:

Strand Medias,

Strada Stadionului Medias, Romania

No Responses to “SUMMER FRENEZY @ Strand Medias / w PRIKU, RANCEA, DAN vs AVIATOR X”

Leave a comment