Frenezy
Electronic Dance Music Culture

MAI Coffee & Lounge Sibiu present ALEX MAXIM & GYX

Alex Maxim @ Mai Lounge Sibiu

Partyyy@ MAI LOUNGE

Guests:

Alex Maxim & Gyx

Alex Maxim si-a început cariera de DJ in Ibiza, la Café del Soto acum trei ani, unde a fost rezident până la sfârşitul anului 2009. Aici a fost descoperit de Miguel Garji. Datorită muzici şi feeling-ului sau, i s-a oferit o colaborare şi a început să puna muzica la Ibiza Global Radio, in cadrul emisiunilor “Morning Sounds” şi “Deep Fusion 124BPMs.” Alex are, de asemenea, o colaborare strânsă cu David Moreno, în cadrul emisiunii “Ibiza Dance” de la acelaşi post de radio, motivul fiind sound-ul său – o combinaţie armonioasă între Deep House şi Tech House şi uneori, chiar Techno.

În 2010 a început rezidenţia în lounge-ul “Hostal Talamanca” unde cu Miguel Garji a promovat exclusiv genul Deep House. In cadrul petrecerii “Rewind After Tea Party” si-a păstrat rezidenţa alaturi de Carlet Stefano (Italia), Fer Ferrari (Deep Class Records – Argentina), Alex Kentucky (Ibiza Global Radio, Deep Class Records), Bee Lucy (Italia), Toni Moreno (Ibiza Global Radio) şi Pepe Tuccillo (Pacha). De asemenea, mixat alaturi de Alex Picone (Cadenza), Ari Girao şi Remi Vanetti.

In vara anului trecut a obtinut rezidenta pentru o lună la Space Ibiza în cadrul petrecerii “Café Ole”. El a împărtit zonele gazduite de Ibiza Global Radio – Sunset Terrace şi Premiere Etage – cu nume precum: Deep & Suga, Camilo Franco, Jordi Carreras, Felix da Funk.
A mixat la El Hotel Pacha cu Tuccillo, petreceri private, pe catamaranele SeaSun, la Nassau Beach Ibiza, la opening-ul si closing-ul plajei S’Estanyol cu Oriol Calvo şi Alex Kentucky. Împreună cu Kentucky şi Miguel, Alex are mai multe proiecte pentru sezonul viitor, în Ibiza, dar si pentru Europa. Recent, el a început colaborarea cu Radio Gomera (Insulele Canare), în emisiunea “UruMusic Radio Show.”

17.09.2011 @ Mai Lounge

Victoriei nr. 42
Sibiu, Romania
Starts @ H 23:00

INTRARE LIBERA!!!!

No Responses to “MAI Coffee & Lounge Sibiu present ALEX MAXIM & GYX”

Leave a comment